Welkom bij Drukkerij Jémé

Drukkerij Jémé is krachtig verankerd in Eindhoven. Al sinds 1938. Steeds werkend met de nieuwste technieken, maar met een degelijke ambachtelijk achtergrond. Vakmanschap dat het verschil maakt tussen gewoon drukwerk en goed drukwerk.

Drukkerij Jémé is een full service grafisch bedrijf met zo'n 20 medewerkers. Jémé maakt deel uit van de TekstBEELD Groep, samen met vier andere drukkerijen. Door de samenwerking binnen de TekstBEELD Groep zijn grote oplages, snelle levertijden, bijzondere bewerkingen en hoge kwaliteitseisen zelden een probleem.

Klanten komen uit alle geledingen van de samenleving: particulieren, overheden, non-profitorganisaties, kleine en grote bedrijven.
Jémé onderscheidt zich in het business-to-business segment; is ondernemer met de ondernemers. Werkt graag aan opdrachten maar denkt in relaties, in contacten voor de lange termijn.

Het machinepark is modern. Net als het pand op een bedrijvenpark vlakbij de A2. Goed bereikbaar dus en met voldoende parkeergelegenheid.

Jémé is gastvrij. Kom gerust kijken, praten, een kop koffie drinken… Ook zonder opdracht.

Uw PERSONAL PAGE. Bel of mail voor meer informatie.

Deze site is gemaakt voor MS Internet Explorer. In andere browsers kunt u problemen ondervinden.


 
Homepage Drukkerij Bareman Ga naar de website van Drukkerij Emmerik Ga naar de site van Drukkerij Jeme Ga naar de site van  Durkkerij Uleman de Residentie Ga naar de website van Koninklijke Van De Garde